Filter

Alle vragen
die u zich stelt

Hier is de lijst van de meest voorkomende vragen

Vindt u het
antwoord
op uw
vraag niet?

Contacteer ons

1Waarom hebben wij De Parking gecreëerd?

Wij zijn vertrokken uit het gegeven dat tot op vandaag meerdere websites geraadpleegd moeten worden om de tweedehands auto die aan uw behoeften beantwoordt te vinden. Om u het leven te vereenvoudigen en u te helpen tijd te besparen, hebben wij een zoekmachine ontwikkeld die het merendeel van de beschikbare advertenties in Europa groepeert en op een honderdtal gespecialiseerde en algemene websites publiceert.

2Hoe gebruik ik de zoekmachine?

Het principe is eenvoudig. U geeft enkel in de zoekmachine een model, merk, kleur of cilinderinhoud in. U kunt ook nauwkeurigere zoekopdrachten aanmaken met behulp van de vrije tekstinvoer. Het resultaat wordt automatisch weergegeven met het aantal gevonden wagens. Elke advertentie bevat een aantal gegevens (versie, kilometerstand, prijs, …). Klik op “lees” om de advertentie te bekijken.

3Hoe verfijn ik mijn zoekopdracht?

Zodra het zoekresultaat wordt weergegeven, kunt u dat verfijnen door gebruik te maken van de voorgestelde criteria. Locatie, merken, modellen, versnellingsbak, brandstof, prijs, kleuren, kilometerstand, bouwjaar en land: u heeft de keuze uit 10 criteria. Klik op een van de items en de pagina en het aantal voorgestelde resultaten worden automatisch vernieuwd.

4Hoe gebruik ik de locatie?

U hoeft deze functie niet te activeren! Zodra u inlogt, identificeert leparking.be automatisch waar u bent. U hoeft dan enkel de kleine schuifbalk te gebruiken onder item "locatie" om de actieradius te veranderen.

5Hoe behoudt u uw favoriete advertenties van eenzelfde sessie?

Tijdens uw zoektocht kunt u uw favoriete modellen bewaren door te klikken op “Voeg toe aan mijn favorieten”. Maar let op! Als u uw favorieten in een volgende sessie wilt raadplegen, moet u een account aanmaken.

6Waarom en hoe een account aanmaken?

Door een account aan te maken, kunt u uw favoriete advertenties bewaren voor uw volgende bezoek. Om dat te doen, gaat u gewoon naar de tab “account aanmaken”. Vul uw e-mailadres en wacht in en voilà!

7Wat als ik mijn wachtwoord vergeten ben?

Klik gewoon op "wachtwoord vergeten" in de tab om in te loggen. Vul uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link die u toelaat een niew wachtwoord aan te maken.

8Hoe kan ik een advertentie plaatsen?

Om zichtbaar te zijn op onze website, plaatst u uw advertentie op een van onze partnerwebsites. De lijst van onze partners is zichtbaar vanaf de homepage onder het tabblad “Een advertentie plaatsen”. 24 uur na plaatsing van uw advertentie wordt die op onze website geregistreerd.

Mijn favorieten

U dient in te loggen om toegang te krijgen tot deze functie.

Maak een account aan of log in om uw favorieten te bewaren

Nog niet
ingeschreven?

Sla uw
advertenties op
Maak snel uw account aan!

Email Alert

Recht op uw doel af zonder tijdverlies !Indien u een alert op leparking aanmaakt komt dit overeen alsof u een alert aanmaakt op tientallen andere websites !
Van zodra we een voertuig vinden dat voldoet aan uw criteria zal u een alert via mail ontvangen.

Hieronder vindt u al uw actieve email alerts
Klik op de gele balken om de resultaten weer te geven

Merk, model, cilinderinhoud...

Op de linkerzijde van uw pagina krijgt u een overzicht van uw geselecteerde criteria.

CriteriasLaatste waarschuwingLaatste email.1 dag7 dagen30 dagen

Resultatenberekening

Uw waarschuwing ()

Laatste email.

@_alerts.notconnected

@_alerts.inscription.creer.compte

@_alerts.inscription.titre

@_alerts.inscription.texte.part1
@_alerts.inscription.texte.part2

Ons aanbod:

 Aanbod
gratis
0 €per maand
Aanbod
premium
€ 99,90inclusief btw per maand
vrijblijvende
Aanbod
PRO
€ 99,90zonder btw per maand
vrijblijvende
Nieuwe advertenties
Prijsdaling
Alerten aantal1310
Marktprijs
Rechtstreekse toegang zonder reclame
Prioritaire behandeling
1 dag30 dagen30 dagen

U hoeft alleen een waarschuwing op te maken om u te abonneren op deze aanbiedingen en uw auto te vinden in de beste omstandigheden.

Aanbod
gratis
0 € per maand
Nieuwe advertenties
400 000 / d
Prijsdaling
-
Alerten aantal
1
Aanbod
premium
€ 99,90 €inclusief btw per maand
vrijblijvende
Nieuwe advertenties
400 000 / d
Prijsdaling
250 000 / d
Alerten aantal
3
Marktprijs
Rechtstreekse toegang zonder reclame
Aanbod
PRO
€ 99,90 €zonder btw per maand
vrijblijvende
Nieuwe advertenties
400 000 / d
Prijsdaling
250 000 / d
Alerten aantal
10
Marktprijs
Rechtstreekse toegang zonder reclame
Prioritaire behandeling
Filtering met een gewijd mini site

De Parking is een zoekmachine voor tweedehands auto’s. De site telt miljoenen advertenties uit heel Europa. Aarzel niet De Parking te gebruiken om de auto van uw dromen te vinden. U kunt navigeren doorheen het hele aanbod van automodellen en uw resultaten filteren op diverse relevante criteria: merk, model, jaartal, kilometerstand, … De Parking biedt ook een speciale ruimte voor professionals. Die ruimte, De Parking Stats, geeft toegang tot statistieken over de tweedehands autoverkoop op het internet: gemiddelde verkoopprijs, levensduur van advertenties en heel wat andere relevante indicatoren. De resultaten kunnen allemaal worden gesegmenteerd per merk en/of per model. Gebruik De Parking voor uw autozoekopdrachten en aarzel niet ons uw feedback te geven.